Hvad er egenskaberne ved IXPE-skum?

IXPE polyurethanskum er en ny type termisk isoleringsmateriale lavet af polypropylen (PP) og kuldioxidgas polyurethanskum.

Dens relative tæthed er kontrolleret til 0,10-0,70 g/cm3, og tykkelsen er 1 mm-20 mm.

Den har god varmebestandighed (maksimal anvendelsesomgivelsestemperatur er 120%) og specifikationers pålidelighed af højtemperaturprodukter, med et passende føjelig overfladelag, fremragende mikrobølgeopvarmningstilpasning og biologisk nedbrydelighed.

IXPE (tværbundet polyethylen), også kendt som brodannelsesskum, kan justere den bløde styrke og tykkelse vilkårligt, let vægt, er uerstattelig for andre polyurethanskummaterialer, kan kompressionsstøbes og kan også fremstilles flammehæmmende, velegnet til sport beskyttelse, taske lædervarer, køretøjer, rumfart, ingeniørkonstruktion, sko, lille legetøj, central aircondition, isoleringsrør for råolie osv.

Relaterede funktioner:

Termisk isolering – dens lille uafhængige boblestruktur kan med rimelighed reducere strømudvekslingen forårsaget af luftkonvektion og er velegnet til fremstilling af varmeisolerende stålrør og termiske isoleringsplader.

Og i betragtning af det kondenserede vand er det meget velegnet til våde naturlige miljøisoleringsmaterialer såsom køleskabe, centrale klimaanlæg og fryselagre.

Lydisolering – med lydabsorptions- og støjreduktionseffekter er den velegnet til lydisolering og lydabsorberende materialer i lufthavne, lokomotiver, køretøjer, motorer og andet stærkt støjmekanisk udstyr og naturlige miljøer.

Støbning - stærk temperaturbestandighed, god plastydelse, symmetrisk relativ tæthed, kan fuldføre dyb positionsstøbning såsom plaststøbemaskine og termoformning, kan bruges til bilers klimaanlæg flygtige kabinetter, køretøjstryktage og andre bilinteriørdele og skomaterialeniveau råt materialer.

Buffermaterialet er et halvstift polyurethanskum, som ikke mister sine oprindelige egenskaber.Det bruges hovedsageligt i industrier som instrumenter, halvledermaterialeemballage osv., og kan også let dannes ved hjælp af det til sportsbeskyttelsesudstyr og møbelindustrier.

Derudover har IXPE også karakteristika af ikke-toksisk, ingen lugt, lægemiddelresistens, syre- og alkaliresistens, syreresistens, halogenresistens og andre kemikalier.Det er nemt at producere og bearbejde, og kan skæres til efter ønske for at opfylde forskellige råvarer.Som en ny generation af høj effektivitet, miljøbeskyttelse og energibesparelser vil miljøvenlige råvarer have brede udsigter til udvikling.


Indlægstid: Jul-08-2022